Vrijwilliger(s) gezocht in Vlisisngen e.o

Waar zijn we wanneer te vinden? Hier kunnen ook ideeën voor een dagje uit worden gepost. Of als je zelf ergens heen gaat kun je dat hier opgeven en elkaar eventueel op locatie ontmoeten.

ModeratorCOLON Global Moderators

BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
Erik Mulder
Canon shooter+
Canon shooter+
BerichtenCOLON 779
GeregistreerdCOLON 13 Jan 2007 23:00
WoonplaatsCOLON Vlissingen
CONTACTCOLON

De regio Zeeland van HCC ( landelijke vereniging van computergebruikers) is van plan om vanaf september maandelijks op de 2e donderdag van de maand in Vlissingen een werkgroep (digitale) fotografie en beeldbewerking te starten. Deze groep zal bestaan uit "beginners" die na ongeveer 5 maanden automatisch overgaat in een groep "gevorderden" en zal er gelijktijdig ( mits voldoende belangstelling ) weer een groep "beginners" starten.

Voor deze werkgroep zijn we op zoek naar een of twee vrijwilligers uit de omgeving van Vlissingen die als vrijwilliger wat tijd willen steken in de begeleiding van de groep.

In eerste instantie zal de groep gebruik maken van het programma Picasa3 en later werken met PS Elements, PaintShop Pro of een soortgelijk programma ( bepalen we in overleg) De vrijwilliger(s) die we zoeken zou over (enige) kennis van fotobewerking en/of fotografie moeten beschikken.

let op, het is vrijwilligerswerk dus we kunnen géén geldelijke vergoedingen geven ( Wel is het eventueel mogelijk om een kleine reiskostenvergoeding af te spreken en kan eventueel een laptop beschikbaar worden gesteld.

Voor meer informatie: e.r.h.mulder@hccnet.nl of w.meerbeek@hccnet.nl
Materiaal: 1000D met grip, 50D met grip, 7D mark II, Sigma 18-50mm DC, Sigma 17-70mm DC Macro, Canon 50mm, Sigma 10-20mm DC-USM, Sigma 55-200mm DC,Tamron 70-300mm, Tamron 18-200mm, diverse flitsers, wat klein spul.Nu nog tijd om het te gebruiken!
BUTTON_POST_REPLY

Terug naar